Presentatie Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen is een actueel onderwerp en specialisme van Adviesbureau Bluemink. Logisch dat we regelmatig worden uitgenodigd om over dit onderwerp een presentatie te verzorgen. Richard Bluemink was al te gast bij aannemers/ontwikkelaars als Vink en Veenman in Nieuwkoop en organisaties als Bouwend Nederland. Nu staat een presentatie bij Peters & Lammerink architecten op de agenda. Naast een stuk theorie delen we tijdens zo’n presentatie ook de praktijkervaring van Bluemink. Om de koppeling naar de praktijk nog sterker te maken, vertelt Tremco Illbrook over het gebruik van de diverse materialen rondom luchtdicht bouwen.

Heeft u ook interesse in een presentatie van Adviesbureau Bluemink over luchtdicht bouwen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsoverzicht

Presentatie Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen is een actueel onderwerp. Adviesbureau Bluemink wordt dan ook regelmatig uitgenodigd om, over dit onderwerp, een presentatie te geven.

> lees bericht

MPG versus EPG: duurzaam of energiezuinig?

Het Bouwbesluit kent weliswaar nog geen eis (prestatiegetal) voor milieuprestatie, maar de berekening moet bij de nieuwbouw van woningen en kantoren al wel worden gemaakt en aangeleverd.

> lees bericht

Hoezo PV-panelen duurzaam?

Wanneer we spreken over duurzaamheid, dan is recyclebaarheid een sleutelwoord. PV-panelen hebben de naam duurzaam te zijn omdat ze in de EPG...

> lees bericht

Damp-open versus luchtdicht bouwen

Damp-open bouwen geeft een prettig en gezond binnenklimaat. Voor een comfortabel binnenklimaat is luchtdicht bouwen echter een vereiste, zeker bij Laag Temperatuur Verwarming (vloerverwarming).

> lees bericht
Pagina < Previous 12 Next >
  • Contactgegevens
  • Oude Klaverdijk 5
  • 7142 HC Groenlo
  • T. 0544 46 43 22
  • M. 06 51 08 40 38
  • E. info@bluemink.nl