Energieprestatie: berekening en advies

Als specialist in het maken van energieprestatieberekeningen onderscheidt Adviesbureau Bluemink zich met adviezen op maat.

Altijd maatwerk

Vanaf 2015 moet voor woningbouw de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) 0,40 zijn. Haalt uw bouwplan dat? Adviesbureau Bluemink presenteert u als opdrachtgever geen oplossing van de plank. Op basis van elf energieconcepten bepaalt Adviesbureau Bluemink samen met u welke bouwkundige- en installatietechnische maatregel de meest geschikte is om de EPC te behalen. Écht maatwerk dus!

De resultaten ontvangt u in een overzichtelijk rapport. Uiteraard ontvangt u informatie over de verschillende geadviseerde installaties. Terwijl veel adviseurs ‘forfaitair’ rekenen, hanteert Adviesbureau Bluemink altijd de uitgebreide methode voor de invoer van de lineaire koudebruggen in de ep-berekening. Voor u is dit de eerste winst.

Veel ervaring

Adviesbureau Bluemink gooit bij relaties hoge ogen met haar energieprestatieadvies. Als ervaren en geschoold adviseur hebben we veel kennis van energiebesparende maatregelen, bouwtechniek, installatietechniek en bouwfysica. Zo voorkomen we dat energiebesparende oplossingen ten koste gaan van gezondheid en comfort en presenteren we kostenefficiënte systemen. Uiteraard is Adviesbureau Bluemink lid van de beroepsvereniging van energieadviseurs, FedEC.

Meer weten over de energieprestatieberekening door Adviesbureau Bluemink? Neem contact met ons op.

 

  • Contactgegevens
  • Oude Klaverdijk 5
  • 7142 HC Groenlo
  • T. 0544 46 43 22
  • M. 06 51 08 40 38
  • E. info@bluemink.nl